Bestil værelse

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Liseberg

Liseberg

Liseberg er Skandinaviens største forlystelsespark og en af de største i Europa. Udforsk Liseberg og find ud af, hvilken forlystelse, der er din favorit og oplev Sveriges største artister optræde.

Universeum

Universeum

Otte forskellige typer hajer, en regnskov med aber, frøer og eksotiske fugle og muligheden for at udforske rummet i Universeum kan I opleve det hele. Universeum er centralt beliggende i Gøteborg og indeholder 7 etager med sjov, udfordringer og læring.

 

Slottskogen Zoo

Slottskogen Zoo

I Slottkogen zoo kan I lære mere om de nordiske dyr og faunaen omkring os. Her kan I se alt fra elge, hjorte, får fra Gotland, sæler, gæs og ponyer fra Gotland. I børnenes zoo (åbent om sommeren) kan I komme helt tæt på nogle af dyrene og klappe dem. Hver dag er der pony ridning på Gotland Russen.

  • Fodring af sæler og Humboldt pingviner.
  • Sælerne fodres kl. 14:00 dagligt.
  • Pingvinerne fodres kl. 14:30 dagligt.

Kanaltur

Kanaltur

Tag på en guidet bådtur på kanalerne i Gøteborg. Nyd den smukke udsigt fra vandet. Paddan bådene fører dig under 20 broer, gennem den gamle voldgrav og ud på kanalerne fra det 17. århundrede til havnen. Få en indsigt i Gøteborgs historie og nyd turen.

God fornøjelse.