Bestil værelse

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Gøteborgs Haveselskab

Gøteborgs Haveselskab

Gøteborgs Haveselskab har en af de bedst bevarede parker fra det 19. århundrede i Europa. Her kan du spadsere blandt tusindvis af roser i den smukke rosenhave, nyde flotte blomsterbede og slappe af under de mange grønne træer. I Palmehuset fra 1878 er et fantastisk glaspalads med subtropisk klima fyldt med eksotiske planter.

Ønsker du ro og fred midt i Gøteborg, så er Haveselskabet det helt rigtige sted at besøge.

Gøteborg Domkirke

Gøteborg Domkirke

Gøteborg Domkirke blev bygget I 1815 og var konstrueret af C.W: Carlberg.Du finder den på Västra Hamngatan – er dejligt sted at besøge, hvis du ønsker ro og fred. Domkirken er åben for besøgende hver dag, og hvis du er heldig spilles der nogen gange koncert i kirken.  

Kungstorget og Saluhallen

Kungstorget og Saluhallen

På Kungstorget finder du Saluhallen, der er den største markedsplads i Gøteborg med grøntsager, fisk frugt, landæg, blomster og meget mere. Saluhallen blev bygget i 1889. Her finder du med garanti alt hvad du skal bruge til en lækker picnickurv med varer fra Sveriges vestkyst til internationale varer.

Det Gamle Rådhus

Det Gamle Rådhus

Er du vild med gamle bygninger skal du besøge det gamle rådhus Kronhuset og Kronhusbodarne. Kronhuset er den ældste verdslige bygning I Gøteborg og blev bygget fra 1642-1655 og fungerede som hærens korn- og våbenarsenal. Kronhuset har desuden fungeret som Rigssal i 1860, garnisonskirke og historisk museum. I dag fungerer Kronhuset som øvelokaler og koncertsal for Gøteborg Wind Orchestra.

I Kronhusbodarne ligger en guldsmed, et glaspusteri, keramik værksted, gammeldags landbrugsbutik, en urmager og en souvenirbutik. Nyd en kop kaffe i den hyggelige café med pejs og hvide hvælvinger.

Læs mere