Bestil værelse

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Børnenes København

Børnenes København

København er en børnevenlig by. Mange restauranter har børnemenuer; I busser, toge og i metroen er der reserveret pladser til barne- og klapvogne. På museer kommer børn ind til reduceret pris og meget ofte gratis.

Tivoli er et slaraffenland for børn med masser af sjov for store og små.

Dyrene i Zoologisk Have har det sidste årti fået nye udfoldelsesmuligheder med spændende nye hjem. Er det varmt, kan I trygt og roligt springe en tur i havnebassinerne på Islands Brygge – vandet er rent, og der er børnepools og livreddere. En tur i Rundetårn er altid sjovt, og børn løber gladelig op hele vejen for at få det perfekte udsyn over hele byen!

Tivoli

Tivoli

Eventyret begynder det øjeblik, du træder ind i Tivoli. Den Gamle Have har en evne til at tryllebinde både børn og voksne – vi garanterer, at I får en rigtig god oplevelse med masser af sjov.

Tivoli er mange ting. Blandt andet en kulturinstitution, Danmarks mest populære turistattraktion, et nationalt symbol og en af Europas mest besøgte forlystelsesparker.

Tivoli har en tradition for fornyelse. Hvert år er der en nyhed. Det kan være en ny restaurant, en ny forlystelse eller en ny form for underholdning. Det gamle må gøre plads for det nye.

Men Tivoli er meget mere end forlystelser, restauranter og underholdning. Tivoli er også kulørte lamper, smukke blomster, springvand og romantik. Tivoli er det mest romantiske sted, når mørket falder på – uanset hvornår du besøger Tivoli, kan du være sikker på at træde ind i en anden verden.

Zoologisk Have

Zoologisk Have

Der er ikke noget bedre end en tur i Zoologisk have. Københavns Zoo ligger kun 20 minutters gang eller 5 minutter med bus fra mange af vores hoteller i centrum af København.

De sidste fem år har Københavns Zoo gennemgået nogle fantastiske forandringer. Elefanterne har f. eks. fået helt nye faciliteter. Det samme har girafferne og mange andre dyr.

Københavns Zoo er kendt for sin børneafdeling, hvor børn og barnlige sjæle kan få mange timer til at gå med at klappe geder, ride på en pony eller løbe om kap med en kanin.

Klik her for åbningstider

Klik her for praktisk info

Experimentarium

Experimentarium

Et besøg på Experimentarium varer gennemsnitligt 4 timer - men I er naturligvis velkomne til at blive længere. Alle aktiviteter er gratis, når entréen er betalt!

Hovedudstillingen byder på flere end 300 interaktive opstillinger. Så har I fri adgang til at boltre jer i alle udstillinger og opleve shows og demonstrationer.

Alle aktiviteter er gratis, så snart indgangen er betalt

Bakken

Bakken

Bakken er beliggende nord for København tæt på First Hotel Marina i den smukkeste natur. En af de unikke kvaliteter, som gør Bakken til et af danskernes foretrukne udflugtsmål. Bakken er verdens ældste og Danmarks sjoveste forlystelsespark.

Som de siger på Bakken; ”Der er noget om snakken – der er sjovest på Bakken”.

På Bakken finder du flere kørende forlystelser end noget andet sted i landet - og sjove spil og konkurrencer finder du i massevis. Her ligger restauranter, beværtninger, is- og fastfoodbarer tættere end du oplever andre steder. Og så er Bakken hjemsted for Danmarks største og sjoveste revy, Cirkusrevyen – og for den eneste tilbageværende sangerindepavillon i hele landet, Bakkens Hvile.

Gratis entré.

I bølgen blå

I bølgen blå

På stranden i byen eller en tur i havnen?

Valget er dit – begge dele er muligt i København.

Vandet i havnen er så rent som det åbne hav, så du kan uden bekymring springe i vandet uden bekymring.

Havnebadet på Islands Brygge i midten af København består af flere platforme lavet af træ, der omkranser 5 bassiner. To af bassinerne er for børn, to er til almindelig svømning og en er til leg og udspring med to tårne, som du kan springe ud fra.

Tre kilometer derfra ligger den nyanlagte Amager Strand. Den nye strandpark indbyder til alle former for strand- og vandaktiviteter. Det perfekte sted at tilbringe en eftermiddag sammen med venner og familie.

Rundetårn

Rundetårn

Et af Danmarks mest kendte bygningsværker, Rundetårn, blev bygget af Christian 4. mellem 1637 og 1642. Tårnet er første del af Trinitatis-komplekset, der forenede kirke, bibliotek og observatorium i en bygning.

Rundetårns Sneglegang er enestående i europæisk arkitektur. Den 209 meter lange spiralrampe snor sig 7½ gang omkring tårnets hule kerne op til stentrapperne, der fører det sidste stykke vej til udsigtsplatformen.

Halvvejs oppe i Rundetårn ligger Bibliotekssalen, hvor hele universitetets bogsamling engang var samlet. Biblioteket åbnede i 1657 og gav plads til ca. 10.000 bøger, der før havde været spredt rundt omkring i Københavns gamle universitetsbygninger.

Nede i den ene ende af salen fandtes også en oldnordisk udstilling, der senere udviklede sig til et helt museum, som blev døbt Nationalmuseet.

I 1861 havde bibliotekets samling vokset sig så stor, at man flyttede den til nye lokaler i Fiolstræde.

Biblioteket blev restaureret i 1987 og er nu en populær udstillings- og koncertsal.