Bestil værelse

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

København helt gratis

København helt gratis

København har masser at byde på uanset om du ønsker at spendere en masse penge, en lille smule penge eller overhovedet ingen penge!

Vi har samlet en lille guide over oplevelser i København, som er helt gratis.

God fornøjelse ...

Den Lille Havfrue

Den Lille Havfrue

Den Lille Havfrue sidder smukt i vandkanten på Langelinie og er altid et besøg værd. Baseret på H.C. Andersens eventyr er Den Lille Havfrue med sin højde på 1,25 meter blevet en af Københavns største turistattraktioner.

Når du nu er på Langelinie så fortsæt turen lang vandet og oplev de mange gigantiske krydstogtskibe, der hvert år lægger til i Københavns havn. I takt med den stigende krydstogttrafik er der på Langelinie de sidste mange år dukket butikker og caféer op. Og så er isvaflen på Langelinie stadig blandt byens bedste.

Christiania

Christiania

Christiania uden tvivl én af Københavns største turistattraktioner med arbejdende værksteder, cafeer og særpræget arkitektur. 

Christianias historie strækker sig helt tilbage til 1971, hvor en gruppe slumstormere klippede hul i hegnet til Bådsmandstræde Kaserne. Hurtigt blev fristaden kendt for Pusher Street. I dag bor mange af de oprindelige indbyggere stadig i den kollektivt styrede landsby, og området har da også en umiskendelig 70'er aura. Der bor ca, 1000 mennesker fast på Christiania, og hvert år besøges fristaden af cirka en halv million gæster.

Du finder et stort udvalg af øko-restauranter, workshops, gallerier og spillesteder venues offering all sorts of cultural experiences.

Vi anbefaler dig desuden at spise et dejligt måltid mad i Den Grå Hal.

Botanisk Have

Botanisk Have

Botanisk Have er beliggende i hjertet af København og nabo til First Hotel Østerport. Haven er et levende museum og rummer Danmarks største samling af levende planter og den eneste genbank for vilde planter. Havens vigtigste opgave er at opretholde en righoldig og levende plantesamling til forskningsbrug, undervisning og formidling. Botanisk Have huser et af verdens største herbarier, dvs. pressede og præserverede planter og svampe fra hele Jorden.

Åbningstider:

1. maj - 30. september:
Hver dag fra 8:30 - 18:00

1. oktober - 30. april:
Mandag lukke

Tirsdag - søndag fra 8:30 - 16:00

For Palmehuset gælder særlige åbningstider.