Bestil værelse

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Nationalmuseet

Nationalmuseet

Nationalmuseet er Danmarks største kulturhistoriske museum – og med gratis entré!

Nationalmuseet ligger i kort gåafstand fra First Hotel Twentyseven og First Hotel Kong Frederik.

På museet kan du komme helt tæt på alt fra vikingeskatte, mumier, guldhornene og den mere end 3.000 år gamle solvogn. I Børnenes Museum kan man tage en sejltur i et vikingeskib, lege at man går i skole i gamle dage og sidde ved pulte eller besøge en middelalderborg.

I museumsbutikken kan der købes kvalitetssouvenir, smykker, bøger mv.

Se Nationalmuseets åbningstider her

Statens Museum for Kunst

Statens Museum for Kunst

Statens Museum for Kunst er Danmarks nationalgalleri og hovedmuseum for billedkunst. Intet andet museum i Danmark kan vise et så fyldigt og varieret udvalg af kunstens historie - fra den tidlige renæssance til nutidens kunst.

Her er det bedste af alt: malerier, skulpturer, tegninger, grafik, fotografi, videoværker og installationskunst. Kort sagt 700 års kunst i hjertet af København.

Museet består overordnet af tre samlinger:

  • Den Kongelige Malerisamling
  • Den Kongelige Kobberstiksamling
  • Den Kongelige Afstøbningssamling

Find besøgsinformation her

Ny Carlsberg Glyptotek

Ny Carlsberg Glyptotek

Ny Carlsberg Glyptoteket i Københavns centrum har en imponerende samling af antik kunst og udsøgte franske og danske værker fra 19. og 20. århundrede. Museet blev stiftet i 1888 af brygger Carl Jacobsen (1842-1914).

Glyptotekets faste samling rummer ca. 10.000 kunstværker og er fordelt på to hovedsamlinger: Den antikke samling, hvor du kan opleve Nordeuropas største samling af antik kunst, både ægyptiske, græske, etruskiske og romerske værker. Og den moderne samling , der består af en fornem samling af fransk og dansk kunst fra det 19. og 20. århåndrede med blandt andet over 40 værker af Gauguin, 35 skulpturer af Rodin og 76 værker af Degas - primært af bronze.

Se åbningstider og mere her

Louisiana

Louisiana

Louisiana Museum of Modern Art er smukt beliggende i Humlebæk i Nordsjælland med panoramaudsigt over Øresund. Museet omkranser skulpturparken mod havet, og samspillet mellem kunsten, naturen og museets arkitektur er enestående. 

First Hotel Marina ligger 15 minutters kørsel fra Louisiana.

Louisiana er et internationalt museum med en betydelig samling af moderne kunst. Med sine over 3.000 værker er museets permanente samling blandt Skandinaviens største. Samlingen tager udgangspunkt i tiden efter 1945 og indeholder stort set alle genrer.  

Hvert år byder Louisiana på 4-6 særudstillinger, der præsenterer såvel de store modernistiske kunstnere som den nyeste internationale samtidskunst i udstillingsserien Louisiana Contemporary.

Se åbningstider og mere her