Bestil værelse

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Shopping

Shopping

København er et overflødighedshorn, når det gælder shopping. Uanset om du foretrækker vintage, second hand, designmøbler, antikbutikker, økologisk tøj, stormagasiner eller shoppingcentre.

Du finder alt i gåafstand fra alle vores hoteller i København;

Her er en oversigt over  sider, der kan give dig inspiration til shopping i København:

Retroshopping

Retroshopping

Er du vild med at gå med tøj, som ingen andre har? Hvorfor så ikke gå på skattejagt i en af de mange vintage-butikker i hjertet af København og gør et kup. I København finder du blandt andet butikken Time’s Up, hvor de sælger tøj, sko og accessories fra Gucci, Versace, Chanel and YSL.

Hvis du ikke er så optaget af mærketøj, kan du med fordel besøge en af de mange second hand-butikker, hvor priserne er lave og mærkene ikke altid så kendte. På Kultorvet finder du Folkekirkens Nødhjælps store butik, hvor du helt sikkert vil finde et eller andet spændende.

Dansk design

Dansk design

Dansk design er verdenskendt og blandt de førende indenfor for kvalitet og fuktionelt design. Uanset om du er på udkig efter møbler, porcelæn, tøj eller den seneste nye teknologi, så er København det rette sted at udforske det bedste indenfor dansk design.

På First Hotel Twentyseven er der en masse dansk design, og derfor kan disse hoteller være det ideelle valg, hvis du er vild med design.  

Få desuden inspiration her:

- CASA Shop
- Bruun Rasmussen
- Dansk Design Center
- GUBI Showroom København
- Montana Mobile

Hvis tiden er knap anbefaler vi et besøg i Illums Bolighus, der huser stort set al dansk design.

Stormagasiner

Stormagasiner

Som alle andre internationale storbyer findes der flere stormagasiner og indkøbscentre at vælge imellem i København.

I hjertet af byen ligger Illum og Magasin. Begge stormagasiner tilbyder et bredt udvalg indenfor tøj, bolig interior, kosmetik, mad og vin.

Begge stormagasiner ligger i kort gåafstand fra First Hotel Twentyseven og First Hotel Kong Frederik.

Bor du på First Hotel Mayfair, First Hotel Kong Frederik eller First Hotel Twentyseven, befinder du dig tæt på Fisketorvet Shopping Center med den største Cinemaxx biograf i Skandinavien.

Du kan også tage turen ud til Field's, et af Skandinaviens største indkøbscentre. Det er nemt at komme til Fields, uanset om du tager metroen eller er i bil.