Bestil værelse

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Parker i Malmø

Parker i Malmø

Der er masser af dejlige parker og rekreative områder i Malmø.

Tag picnickurven med og nyd den friske luft og den stille ro med venner og familie.

Pildammsparken

Oplev parkens rige og varierede fugleliv og nyd de smukke blomsterbede – eller tag en løbetur sammen med byens øvrige motionister. Pildammsparken, som er Malmøs største park, blev skabt i forbindelse med den Baltiske Udstilling i 1914. Margareta-pavillon og Echo-templet stammer fra parkens grundlæggelse.

 

Folkets Park

Folkets Park i Malmø blev grundlagt helt tilbage i 1893 og er Sveriges første folkepark. Parken var i begyndelsen tæt knyttet til socialdemokratiet men var også inspireret af Tivoli i København. Parken er stadig populær både hos byens borgere og tilrejsende. Her finder du masser af familieaktiviteter hele sommeren, såsom børneteater samt en lille bondegård med dyr og ponyridning.

 

Kungsparken

Parken blev indviet i 1872 af kong Oscar 2. og er den ældste offentlige park i Malmø. Anlægget er inspireret af den romantiske engelsk havestil, og parkpavillonen fra 1892 er i dag en kasino.

 

Slottsparken

Slottsparken ligger ved siden af Kungsparken og byder på åbne områder med plads til picnics og udendørsaktiviteter – så glem ikke din frisbee. Mens du er i parken, så besøg Pegasus-statuen skabt af Carl Milles.

 

Information about the picture:

Picture: Folkest Park, Malmö

Credit: Torbjörn Larsson