Bestil værelse

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Folkets Park

Folkets Park

Folkets Park i Malmø byder på gratis sjov og underholdning for hele familien.

Her kan du spille minigolf, kæle med en kanin, gå på opdagelse i krybdyrscenteret eller sætte fut i danseskoene.

Folket Park kan nås fra vores hoteller i Malmø enten ved at tage bybus nr. 5 eller 32.

Bor du på First Hotel Mortensen er der kun 20 min. gang til parken.

Foto: Apelöga

Malmö Reptilcenter

Malmøs krybdyrscenter i Folkets Park er et 500m² stort jungle-lignende drivhus med slanger, krokodiller, aber, edderkopper, papegøjer og meget mere.

 

Minigolf

Spil minigolf på den eventyrlige måde og lær Malmø at kende. Udfordringerne på banen omfatter miniudgaver af byens forskellige vartegn, såsom en 8 meter lang udgave af Øresundsbroen og en 4 meter høj udgave af Turning Torso. Der er også en Zlatan-bane.

 

Legeplads & soppebassin

Legepladsen byder på gynger, spænende hængebroer, flere rutsjebaner og meget mere. Soppebassinet har tre springvand og er en sjov oplevelse for børn i alle aldre. Om vinteren kan du også løbe på skøjter under åben himmel.

 

Barnensgård Arken

Børnenes bondegård ligger i hjertet af Malmø. Her kan du ride på ponyer og kæle med kaniner og marsvin – og klappe får og heste. Nyd en pause og en kop kaffe på caféen.

 

Debaser & Cuba Café

Folkets Park har meget at byde på også for voksne. På Debaser og Cuba Café kan du danse og gå til koncert – et supergodt sted at hænge ud med vennerne.