DISCOVERY

DISCOVERY

DISCOVERY handler om a gøre din rejse uforglemmelig. Udforske det du ikke kan se og opleve det, der foregår "bag scenen". Muligheden for unikke oplevelser i autentiske lokale områder. Blive modtaget med genkendelighed på tværs af 32 Global Hotel Alliance Brands med over 550 hoteller, resorts, paladser og spa hoteller.

Vi tror på autentiske og mindeværdige rejseoplevelser. Med dette i tankerne har Global Hotel Alliance skabt DISCOVERY – et innovativt program, der belønner rejsende med fantastiske "Local Experiences", der netop er designet af vores lokale eksperter og tilbyder dig et stort udvalg af eventyr, der ikke er alle forundt.

DISCOVERY-programmet er designet med dig i tankerne. Som First Member og DISCOVERY medlem bliver du inviteret ind i en verden, der er forbehold få rejsende. Vores dygtige teams vil hjælpe dig med at opleve den lokale kultur på en måde, du måske slet ikke har prøvet før. Uanset om du blot har et par timer tilovers på en forretningsrejse eller ønsker at udforske en destination ved hjælp af lokale øjne på en weekendtur, så tilbyder vi et stort udvalg af ”Local Experiences” – og der er noget for enhver. 

Læs mere om DISCOVERY og Local Experiences her