Om Global Hotel Alliance

Om Global Hotel Alliance

The Global Hotel Alliance (GHA) blev oprettet i 2004 og er i dag verdens største sammenslutning af uafhængige hotelbrands. GHA handler om at tilbyde større valgfrihed og at skabe større genkendelighed blandt den voksende samling af hoteller, der drives af de enkelte regionale hotelkæder, som alle anerkendes for deres evne til at afspejle den lokale kultur og de lokale traditioner både i deres produkter og serviceydelser.

GHA tilbyder dig et spændende alternativ til de standardiserede produkter og hotelkæde-oplevelser. Vores regionale medlemsbrands tilbyder meget individuelle hoteller præget af den lokale kultur og historie fremfor blot at fremstå som klonede kopihoteller, hvilket ellers har været normen de seneste tyve år. GHA tilbyder hoteller, der både adskiller sig fra hinanden, men som samtidig har ensartede standarder for produkter og service.

Uanset om det handler om morgenmad på Bosporus, et møde med udsigt over Sydney-havnebroen, eller et værelse tæt på dit kontor på Madison Avenue, så har du med GHA rige muligheder for at vælge et hotel med lokalt kolorit – uanset hvor du rejser.