Bestil værelse

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

NYD FORÅRET I MALMÖ

NYD FORÅRET I MALMÖ

Med marts kommer foråret til Sverige, i hvert fald i det sydlige af landet. Nyd de første solstrejf i Malmø, hvor byen har meget at tilbyde, og hvor begge vores centralt beliggende hoteller, First Hotel Jörgen Kock og First Hotel Mortensen, byder på nem adgang til shopping samt både kulturelle og kulinariske oplevelser.

Shopping i Malmø

Emporia shoppingcenter

Med en daglig gennemstrømning af 25.000 besøgende er Emporia tæt ved Øresundsbroen en af Skandinaviens største shoppingcentre. Her kan du shoppe modetøj, møbler, sundheds- og skønhedsprodukter, elektronik og meget mere i over 200 butikker fordelt på tre etager.

Der findes også flere restauranter og cafeer, hvor du kan tage en pause, når du har brug for ny energi.
Åbningstider og etageplaner findes her

Shoppe i centrum

Gågaden i det centrale Malmø byder på mange shoppingmuligheder. Her finder du alt fra store tøjbutikker og den nyeste mode til små individuelle butikker.

Er du til design, kunsthåndværk og vintage er Fersen-området et spændende up-and-coming strøg med flere unikke butikker. Leder du efter fairtrade og økologiske produkter, kan du med fordel tage til Drottningtorget med dens varierede tilbud.

Lokalt kunsthåndværk og design findes på Gamla Väster ganske tæt på Lilla Torg. Her ligger hyggelige små butikker og cafeer blandt de smukt restaurerede gamle huse. I området omkring Davidshallstorg findes desuden nogle mindre butikker med særprægede udbud og med fokus på vintage og egen design. Nøgleordene her er ung og trendy.

Læs mere om shopping i byens ArrivalGuides, som kan downloades her.

Kultur & oplevelser

Malmø byder på stor mangfoldighed både af kulturer og mennesker samt en historie, der strækker sig langt tilbage i tiden og giver dig rig mulighed for at finde "dit eget" Malmø. Bare det at slentre gennem byen er en oplevelse i sig selv. Men skal man begynde et sted, så er Möllevångstorget et glimrende udgangspunkt. Her findes torvehandel, internationale madbutikker og restauranter fra hele verden.

Bygninger man "skal" se

Er du til slotte, så er Skandinaviens største renæssanceslot, Malmöhus Slot, et absolut must. Forbered dig til besøget ved at tage en virtuel rundvisning her. Og mens vi er ved gamle bygninger, så er Skt. Petri Kirke Malmøs ældste bygning. Kirken blev grundlagt i begyndelsen af 1300-tallet, og der er dagligt åbent med gratis adgang. Kirken finder du på Goran Olsgatan 4.

Er det derimod moderne arkitektur du søger, så er Malmøs største vartegn stadig Turning Torso i Västra Hamnen. Med sine 190 meter og 90 graders vridning, er det nærmest umuligt at gå glip af denne spektakulære bygning, som er designet af arkitekt Santiago Calatrava.

Parkerne i Malmø

Et andet særkende ved Malmø er byens parker, herunder oaser som Pildammsparken, Kungsparken, Slottsparken og selvfølgelig Folkets Park.

Folkets Park i Malmø er med sine næsten 120 års historie faktisk Sveriges første folkepark, og den er stadig i høj grad folkelig. Her findes et krybdyrscenter, mini-bondehus, restauranter og nogle af Malmøs bedste klubber for livsnydere.
Læs mere om Malmøs parker her.

Kunst og musik

Moderna Museet

Moderna Museet i Malmø er en underafdeling af statsmuseet Moderne Museet i Stockholm. Her vises inspirerende samtidskunst samt samlinger fra 1900-tallet. Museet ligger på Ola Billgrens plats 2-4 og har fri entre.
Se åbningstider her

Malmö Live

Malmö Live Konserthus stod færdigt i 2015 og byder på noget så oplagt som fantastiske aftener med symfonimusik, pop, rock og stand-up comedy. Gå en tur langs kajen for at opleve den fantastiske bygning eller snup en bid på en af restauranterne i koncerthuset.

Klik her for flere tips om begivenheder i Malmø

Restauranter i Malmø

Nogle siger, at falafel er Malmøs nationalret. Og med ikke mindre end 174 lande repræsenteret i byen findes inspiration fra hele verden. Malmø er derfor et sandt mekka for kulinariske oplevelser.

Feinschmeckere kan lade sig friste af ikke mindre end 3 restauranter med Michelinstjerner: Vollmers (2 stjerner), Bloom in the park og Sture.

Derudover anbefaler vi at tjekke TripAdvisors liste over gode restauranter i Malmø, eller at spørge personalet på et af vore hoteller i Malmø, som gerne er behjælpelige med tips og vejledning.

Bo bekvemt og centralt

Vore 2 hoteller i Malmø er centralt beliggende i bekvem afstand fra det meste. First Hotel Jörgen Kock ligger kun 100 m fra Malmøs centralbanegård og First Hotel Mortensen er beliggende lige rundt om hjørnet fra Lilla Torg.

Begge hoteller har komfortable senge, gratis WiFi samt hotel-morgenmad, der giver ny energi til både shopping, kulturelle oplevelser og til at nyde foråret i Malmø.

 

People at Möllevångstorget in Malmö

Photo credit: Apelöga

St Peters Church

Malmöhus Castle

Turning Torso in Västra Hamnen

Folkets Park in Malmö Photo credit: Apelöga

Chef preparing food

Photo credit: Jenny Leyman

Lilla Torg in Malmö

Photo credit: Henrik Rosenqvist