Bestil værelse

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Hvem er vi?

Hvem er vi?

First Hotels er en førende hotelkæde med et bredt udvalg af hoteller i vores portefølje. Vi har mere end 90 unikke hoteller med central beliggenhed i udvalgte byer i Norge, Sverige, Danmark og Spanien. Vores målsætning er at tilbyde kvalitetsoplevelser samt individuelle hoteller. Alle vore hoteller er derfor unikke i både stil, atmosfære og indretning.

En hotelkæde for alle

En hotelkæde for alle

First Hotels tilbyder dig som hotelejer muligheder for at markedsføre dit hotel på bedst mulig måde. Vores fokus er at sørge for, at dit hotel både øger indtægter og reducerer distributionsomkostningerne.

Læs mere

Hvad giver vi dig?

Hvad giver vi dig?

Hvis du vælger at blive en del af First Hotels-familien, får du adgang til 2000 unikke hotelkollegaer i Skandinavien og Spanien. Gennem vores globale partnerskaber gør vi dit hotel synligt for gæster i hele verden. Du får også adgang til gode indkøbspriser på udstyr til hotellet gennem vores aftale med indkøbsorganisationen Nores.

Her kan du læse mere om alle de områder, vi kan hjælpe dit hotel med

Kontakt os

Kontakt os

Vil du vide mere om fordelene ved at være en del af First Hotels kæden så hører vi gerne fra dig. Kontakt os venligst via e-mail så kontakter vi dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!