Bestil værelse : First Hotel Grand

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

 

First Hotel Grand i Odense er med sin centrale placering og helt unikke stemning det perfekte sted at afholde konferencer. Vi tilbyder faciliteter med alt det nyeste indenfor AV-udstyr, og vi råder blandt andet over en storslået konferencesal med kig til åben himmel gennem et glastag med plads til 120 siddende personer, samt en række mindre møde- og gruppelokaler, der er perfekte til bestyrelses- og gruppemøder.

Kontakt os:

Tlf.: 66 11 71 71

Konference- og mødeforespørgsler

Choose your colour

Choose your colour

I vores særlige mødepakker First Meeting & Conference Choose your colour er der sat streg under god gastronomi: lokale specialiteter og torvefriske råvarer. Spørg gerne til hotellets udbud af lækre anretninger. Har du allerede en ret eller tre i tankerne, som du synes dine gæster skal nyde, så tag en snak med vores dygtige kokke.

Læs mere om Choose your colour

Konferencelokaler

Konferencelokaler

Vores konferencelokaler er stilfuldt og elegant indrettet med respekt for den historiske ambiance, der er på hotellet. Lokalerne er ideele til salgsmøder, seminarer og konferencer. Vi sørger naturligvis for, at lokalerne er sat rigtigt op i forhold til bordopstilling og AV-udstyr.

Flere detaljer

Mødelokaler

Mødelokaler

Vores mødelokaler er klassisk elgant indrettet. De varierer i størrelse fra 24-61 kvm, hvilket gør dem særdeles velegnet til dagsmøder, workshops, interviews og bestyrelsesmøder. Ligeledes egner de sig godt som grupperum i forbindelse med en større konference.

Alle lokaler har dagslys og vi sørger naturligvis for den ønskede bordopstilling samt AV-udstyr.

Flere detaljer

Find frem

Find frem

Hvis du skal deltage i en konference, er det nemt at finde First Hotel Grand. Hotellet ligger centralt i Odense og er nemt at komme til både med bil, tog og bus.

Kort- og vejbeskrivelse

Mødepakker

Mødepakker

På First Hotel Grand tilbyder vi flere forskellige mødepakker. Fælles for dem alle er, at de giver arrangører og mødedeltagerne mulighed for at koncentrere sig 100 % om mødets indhold. Vores mødepakker er alle skræddersyet til det enkelte møde, vores professionelle køkken sørger for sund og nærende forplejning således at man kan holde fokus dagen lang, og vores dygtige tjenere sørger løbende for at alt fungerer.

Flere detaljer

Mødeøen Fyn

Mødeøen Fyn

Sammen med en række lokale aktører sætter First Hotel Grand nu nye standarder for mødeoplevelser samlet i én mødepakke. Fem af Fyns mest inspirerende og kvalitetsbevidste hoteller og konferencesteder tilbyder nemlig en mødepakke, hvor kvaliteten, sjælen og servicen er en selvfølge. Med denne eksklusive mødepakke kan man selv afgøre, hvor mødet skal afholdes, og hvor maden skal spises –  og køreturen rundt på Fyn er en helt særlig oplevelse i sig selv. Her får I sjæl, smukke og inspirerende omgivelser, gastronomi i særklasse, lokale oplevelser, høj service og skønne overnatningsteder.

Læs mere her (PDF)