Bestil værelse : First Hotel Kinsarvik

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Oplev Kinsarvik

Oplev Kinsarvik

Kinsarvik er en idyllisk lille by beliggende i hjertet af Hardanger kun 40 minutters kørsel fra Odda og 1 time fra Voss. Stedet er omgivet af nationalpark, fjorde, vandfald og gletsjere.

Her er de mest populære attraktioner i Hardanger:

Frugtblomstring i Hardanger

Om foråret, når frugttræerne blomstrer i Hardanger, kan du opleve den magiske natur med den blå fjord, grønne fjeldskråninger, sneklædte bjerge og frugtplantager.

Trolltunga

Du kan tage på en vidunderlig vandretur til Trolltunga, der svæver 700 meter over søen Ringedalsvatnet i Skjeggedal. Den spektakulære udsigtsklippe tager pusten fra enhver.

Isklatring på frosne vandfald og floder

Du kan tage med erfarne guider på isklatring på frosne vandfald og floder. Turen går videre over den blå is og gennem dybe klippesprækker.

Baroniet i Rosendal 

Du kan besøge Baroniet i Rosendal, som er et lille eventyrslot. Slottet har smukke og historiske omgivelser med renæssancehave og landskabspark med udsigt over Hatteberg-vandfaldet og Hardangerfjorden.

Læs mere om mulighederne i Kinsarvik og Hardanger her