Bestil værelse : First Hotel Kinsarvik

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

First Hotel Kinsarvik tilbyder 68 komfortable moderne værelser. Halvdelen af værelserne har udsigt over fjorden og resten af værelserne har udsigt til Husedalen og bjergene, der omkranser Kinsarvik.

Alle værelser har eget bad. Det fleste af værelserne er udstyret med badekar, og nogle få har bruser. Kabel-TV, telefon, hårtørrer og trådløst internet er standard på alle værelser.
Visse værelser har også egen balkon med havemøbler.

Standard

Standard Room

Se flere bilder

Vores standardværelser er lyse og rummelige. Alle værelser har eget bad med bruser og/eller badekar. Standardværelser har godt med garderobeplads, TV, skrivebord og gratis, trådløst net. Visse værelser har udsigt over fjorden, andre til bjergene, der omkranser Kinsarvik.

Næste 24 timer - fra ,-

Bestil værelse

Deluxe

Deluxe Room

Se flere bilder

Vores deluxe-værelser er lyse og rummelige med egen sofagruppe med bord. Værelserne har god plads i garderoben, TV, skrivebord, elkedel med kaffe og te og gratis, trådløst internet. Alle værelser har eget bad med bruser/og eller badekar med badeprodukter.
Visse værelser har udsigt over fjorden, andre til bjergene, der omkranser Kinsarvik.

Næste 24 timer - fra ,-

Bestil værelse

Alle værelser har

Gratis WiFi
Badeværelse
Skrivebord
Garderobeskab
Komfortable senge
Kabel-tv
Fladskærms-tv
Elkedel