Bestil værelse : First Hotel Grand

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

 

Vores lyse og luftige konferencelokaler ligger i hjertet af Falun. Det største af vores fem konferencelokaler har plads til 220 deltagere. Desuden har vi 4 lokaler til mindre grupper.

Hotellet også 2 festsale, der er velegnede til fest, messer, konferencemiddage og meget andet. Kontakt gerne First Hotel for mere information. Vi hjælper dig med at skræddersy dit arrangement.

Choose your colour

Choose your colour

I vores særlige mødepakker First Meeting & Conference Choose your colour er der sat streg under god gastronomi: lokale specialiteter og torvefriske råvarer. Spørg gerne til hotellets udbud af lækre anretninger. Har du allerede en ret eller tre i tankerne, som du synes dine gæster skal nyde, så tag en snak med vores dygtige kokke.

Choose your colour-menu

Konferencelokaler

Konferencelokaler

First Hotel Grand er mødestedet for alle slags grupper. Vi har fem fleksible konferenclokaler med plads til op til 220 deltagere.

Hvis du har behov for noget større, kan vi via store netværk af kontakter i Falun håndtere grupper og konferencer på op til 500 deltagere. Hotellet har 153 værelser, hvor konferencedeltagerna kan overnatte.

Lokaler og kapacitet

Aktiviteter

Aktiviteter

First Hotel Grand og Falun tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter, som kan kombineres med arrangement eller konference.

For eksempel tilbyder vi spapakke med ophold og afstressende behandlinger på Grand Spa & Sport, skipakke med ophold og liftkort til Bjursås Skicenter, minepakke med ophold og en spændende minetur i Falugruva og meget mere. Kontakt os for mere information.

Telefon: +46 237 948 80

Find hotellet

Find hotellet

Det er let at afholde konference eller møde på First Hotel Grand i Falun. Se på kortet, hvordan du kommer hertil med bil. Parker udendørs eller indendørs i opvarmet garage. Billet koster 80 kr. og gælder 24 timer, uanset om du parkerer ude eller inde.

Vejbeskrivelse