Bestil værelse : First Hotel Stadt

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

 

First Hotel Stadts lyse og luftige konferencelokaler ligger på øversta etage med en betagende udsigt over havneløbet. Hos os er den personlige service i centrum, og vores konferencelokaler er udstyrede med den nyeste teknik.

I løbet af konferencen spiser I på hotellets restaurant, og vi skræddersyr menuen efter ønsker og behov.

Formiddags- og eftermiddagskaffe- eller te indtager I i kaffestuen, der ligger ved siden af konferencelokalerne.

Der er separate sofagrupper, som kan benyttes, hvis der er behov for at kunne snakke og slappe af i løbet af konferencen. Selvfølgelig er der gratis internet under konferencen hos os.

Choose your colour

Choose your colour

I vores særlige mødepakker First Meeting & Conference Choose your colour er der sat streg under god gastronomi: lokale specialiteter og torvefriske råvarer. Spørg gerne til hotellets udbud af lækre anretninger. Har du allerede en ret eller tre i tankerne, som du synes dine gæster skal nyde, så tag en snak med vores dygtige kokke.

Choose your colour-menu

Konferencelokale

Konferencelokale

First Hotel Stadt har to store konferencelokaler, der har kapacitet til 170 personer. Lokalerne egner sig til alle slags anledninger. Ønskes der firmakonference, en uddannelsesmesse, modeshow eller bare et mødested udenfor kontoret, har vi de perfekte lokaler.

Læs mere

Udstyr

Udstyr

Hotellets av-udstyr omfatter en OHP diasprojektor med karrusel, en VHS og cd-afspiller, et widescreen-tv, en fotokopimaskine, en tavle, en flipover samt højttalere. Yderligere udstyr kan lejes efter anmodning.

Conference og møde anmodning

Aktiviteter

Aktiviteter

Hotellet tilbyder en bred vifte af aktiviteter, der kan kombineres med konferenceophold. De lokale aktivitetsmuligheder omfatter ridning, kanosejlads, snescooter-safari og spa-behandlinger.