Bestil værelse : First Hotel Stadt

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Standard

Standard Double room

Se flere bilder

Vores standardværelser er lyse og luftige med skandinavisk indretning og er udstyrede med 105 cm. brede senge, skrivbord, TV, telefon og gratis WiFi-opkobling. På badeværelserne kan man vælge mellem bruser eller badekar. Værelserne er perfekte til forretningsrejsende, der ønsker et enkelt og komfortabelt værelse. Værelserne findes både med udsigt over den lokale havn og med udsigt til vores smukke, indvendige gård.

Næste 24 timer - fra SEK: 1 220,-

Bestil værelse

Superior

Superior room

Se flere bilder

Vores rummelige superiorværelser er velegnede til dig, der gerne vil have lidt ekstra plads, når du bor hos os. Værelserne er indrettede med to komfortable senge, der er 105 cm. brede, og naturligvis et badeværelse enten med badekar eller bruser.

Alle vores familieværelser ligger på vores 'diplo'-afdeling, hvor der er hele 3,5 m. til loftet. Der er deuden store vinduer, som giver en ekstra hyggelig følelse. Der er plads til to ekstrasenge på disse værelser.

Næste 24 timer - fra SEK: 1 412,-

Bestil værelse

Junior Suite

Suite

Se flere bilder

Vores to Juniorsviter er ca. 30 kvm² store og ligger i et hyggeligt og stille hjørne af hotellet. Slap af i sofaen med bog og en kop kaffe og forkæl jer selv lidt ekstra under jeres ophold hos os ved at bo på et værelse, der har det lille ekstra. Kog kaffe, når I har lyst, nyd morgenmaden i morgenkåberne eller inviter gode venner, inden I går til ro. Suiterne er udstyrede med 2 x 105 cm. brede senge og er ideelle for dig, der ønsker lidt ekstra luksus på rejsen, eller for familier med behov for ekstra plads.

Næste 24 timer - fra SEK: 1 412,-

Bestil værelse

First SmartBed

First SmartBed

Se flere bilder

Vores rummelige og rolige SmartBed-værelse er indrettet med fjederseng, hvor madrassens fasthed kan justeres.

Værelserne har en king-size-seng (180 cm) og passer godt til dig, som ønsker en ekstra god søvnoplevelse.

Når du bor på et SmartBed-værelse, får du desuden et personlig sovesæt, som indeholder en sovemaske og ørepropper.

Kapacitet: Maks 2 personer

Næste 24 timer - fra SEK: 1 364,-

Bestil værelse