Bestil værelse : First Hotel Kärnan

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Standard

Standard Double room

Se flere bilder

Standardværelserne har alt, hvad du har behov for. De er individuelt indrettede og har komfortable senge. Hvert værelse har sin egen charme og karakter.

Vi har tre typer standardværelser: Standard Enkel, Standard Dobbelt og Standard Twin. Værelserne varierer i størrelser mellem 12 – 24 kvm², har gratis WiFi og badeværelse med badekar eller bruser.

 

Standard Enkelt

Vores Standard Enkelt-værelser er mellem 12 – 18 kvm² store og er forskellige både i størrelse og indretning. Værelserne er indrettede med en 105 eller 120 cm bred seng, har trådløst internet, TV, lænestol, skrivebord samt badeværelse med bruser eller badekar.

 

Standard Dobbelt

Vores Standard Dobbelt-værelser varierer i størrelse og indretning og har en Grandlit-seng med en størrelse, der varierer mellem 140 – 160 cm. Værelserne er mellem 14 – 18 kvm², og de har alle trådløst internet, TV, lænestol, skrivebord samt badeværelse med bruser

 

Standard Twin

Vores Standard Twin-værelser varierer i størrelse og indretning, men de har alle 2 x 90 cm. brede senge, som kan skubbes fra hinanden. Værelserne er mellem 15 – 24 kvm², og alle har trådløst internet, TV, lænestol, skrivebord samt badeværelse med bruser eller badekar.

Næste 24 timer - fra SEK: 816,-

Bestil værelse

Suite

Room

Se flere bilder

Vi har en type suite på hotellet: Juniorsuiter. Vores Juniorsuiter er mellem 30 – 35 kvm² store, har gratis WiFi, sofa, lænestole og badeværelser med bruser eller badekar.

 

Juniorsuite

Vores Juniorsuiter har et soveværelse og er perfekte for familien, eller hvis man ønsker lidt ekstra plads og luksus. Her er der enten en Grandlit-seng, som er 160 cm., eller 2 x 90 cm. brede senge samt en opholdsstue med sovesofa til 2 personer.

Værelserne er mellem 30 - 35 kvm², og alle har trådløst internet, TV, sofa samt lænestole, skrivebord samt badeværelse med bruser eller badekar.

Næste 24 timer - fra SEK: 1 560,-

Bestil værelse

First SmartBed

First SmartBed

Se flere bilder

Vores rummelige og rolige SmartBed-værelse er indrettet med fjederseng, hvor madrassens fasthed kan justeres.

Værelserne har to separate senge (2 x 90 cm) og passer godt til dig, som ønsker en ekstra god søvnoplevelse.

Når du bor på et SmartBed-værelse, får du desuden et personlig sovesæt, som indeholder en sovemaske og ørepropper.

Kapacitet: Maks 2 personer

Næste 24 timer - fra ,-

Bestil værelse

Alle værelser har

Gratis WiFi
Baderom
Skrivebord
Garderobe
Kabel-TV
Radio