Bestil værelse : First Hotel Central

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Moderate

Moderate Double room

Se flere bilder

Vores nye, hyggelige moderateværelser er mellrm 9,5 – 13,5 kvm² store og findes i to varianter; dobbelt og twin. Alle moderateværelser er uden vinduer, men opleves som både rummelige og komfortable.

Værelserne er udstyrede med Satellite Plasma fladskærms-TV, skrivebord, safety box, hårtørrer og fri adgang til WiFi. Samtlige badeværelser kommer med bruser. Strygejern og strygebræt på de fleste værelser, samt i separat lokale på hver etage.

Næste 24 timer - fra SEK: 1 090,-

Bestil værelse

Standard

Standard Double room

Se flere bilder

Vores helt nye Standardværelser er mellem 15 – 23 kvm² og findes som dobbelt- og familieværelser. Alle værelser er udstyrede med Satellite Plasma fladskærms-TV, skrivebord, safety box, hårtørrer og fri adgang til WiFi.

Samtlige badeværelser har bruser. Strygejern og strygebræt på de fleste værelser, samt i separat lokale på hver etage.

Næste 24 timer - fra SEK: 1 090,-

Bestil værelse

Superior

Room with safe

Se flere bilder

Vores rummelige og splinternye superiorværelser er fra 20 kvm² store og findes som dobbeltværelse. Værelserne er udstyrede med en 180 cm. bred dobbeltseng, Satellite Plasma Smart TV, skrivebord, safety box, hårtørrer, strygejern og strygebræt samt fri WiFi, gratis booking af relaxafdelingen og separat bagagehylde. Badeværelserne er udstyrede med bruser.

Vores Superior Dobbelt-værelser har som udgangspunkt plads til to personer og fire personer med ekstrasenge

Næste 24 timer - fra SEK: 1 148,-

Bestil værelse

Deluxe

Dexlue room

Se flere bilder

Vores rummelige og splinternye deluxeværelser er 20 kvm² store og er udstyrede med en 180 cm. bred dobbeltseng, Satellite Plasma Smart TV, skrivebord, safety box, hårtørrer, strygejern og strygebræt samt fri WiFi, gratis booking af relaxafdeling, morgenkåbe, tøfler og separat bagagehylde. Badeværelserne er udstyrede med bruser. Vores Deluxe Dobbelt-værelser har som udgangspunkt plads til to personer og fire med ekstrasenge.

Vi har også tre handicaptilpassede værelser i deluxekategorien. Disse værelser er noget større, har større badeværelser og alarm.

Næste 24 timer - fra SEK: 1 287,-

Bestil værelse

First SmartBed

First SmartBed

Se flere bilder

Vores rummelige og rolige SmartBed-værelse er indrettet med fjederseng, hvor madrassens fasthed kan justeres.

Værelserne har to separate senge (2 x 90 cm) eller en king-size-seng (180 cm). Værelserne passer godt til dig, som ønsker en ekstra god søvnoplevelse.

Værelserne passer perfekt til dig, der ønsker en ekstra god søvnoplevelse. Når du bor på et SmartBed-værelse, får du desuden et personlig sovesæt, som indeholder en sovemaske og ørepropper.

Kapacitet: Maks 2 personer

Næste 24 timer - fra SEK: 1 383,-

Bestil værelse