Bestil værelse : First Hotel Billingehus

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

 

First Hotel Billingehus har noget, som ikke mange andre konferencehoteller kan tilbyde, nemlig en stor og luftig udstillingshal. Arealet i den Blå Hal er 1 296 kvm², og der er god plads til udstillinger og aktiviteter på scenen.

På First Hotel Billingehus er der desuden 26 forskellige konference- og mødelokaler i forskellige størrelser - tilpasset dine behov.

Send konferenceforespørgsel her

Konferencefaciliteter

Konferencefaciliteter

På Billingehus kan vi tilbyde 26 konference- og mødeslokaler. Vores kongreshal, Blå Hallen, er perfekt til rigtigt store begivenheder, auditorierne Lilla Teatern og Bergasalen passer udmærket til konferencer og vores mindre gruppelokaler egner sig godt som pause- eller møderum.

Se vores lokaler og kapacitet her

Konferencetilbud

Konferencetilbud

Her finder du vores fordelagtige og aktuelle konferencetilbud.

Har du brug for hjælp til at finde forelæsere eller moderator til din begivenhed, dit møde eller konference? Det er ikke noget problem, vi hjælper dig med at skaffe Sveriges fremmeste og bedste talere.

Konferencetilbud & forelæsere

Konferenceaktiviteter

Konferenceaktiviteter

Sørg for at sætte ekstra kolorit på konferencen med teambuilding og aktiviteter. Vi kan tilbyde et helhedskoncept med konference, oplevelser og sjove udfordringer.

Konferenceaktiviteter på Billingehus

Find frem til Billingehus

Find frem til Billingehus

Det er let at afholde konference eller møde på First Hotel Billingehus. Se på kortet, hvordan du kommer hertil i bil. Parker bilen gratis udenfor hotellet på vores parkeringsplads.

Kort- og vebeskrivelse

Rejs med tog til Skövde

Rejs med tog til Skövde

Skövde har udmærkede forbindelser med tog. Med X2000 tager det kun en time til Göteborg og to timer fra Stockholm. Desuden er der direkte forbindelser til Jönköping/Nässjö samt den nordlige og sydlige del af Norrland.

Rejs med tog til Skövde

Bustransport & Shuttle

Bustransport & Shuttle

Bustransport till First Hotel Billingehus

Vi samarbejder med et lokalt busselskab. Kontakt os - så hjælper vi med at book bus.

Shuttle Service

Vi tilbyder gratis transport fra Skövde Centralstation til/fra First Hotel Billingehus for gruppeledere og andre nøglepersoner i forbindelse med jeres arrangement.