Bestil værelse : First Hotel Billingehus

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Moderate

Moderate Room

Se flere bilder

Vores moderateværelser er enkle og komfortable. Der er TV på alle værelser, og badeværelserne har bruser. En del af værelserne har storslået udsigt over Skövde.

Næste 24 timer - fra SEK: 1 335,-

Bestil værelse

Standard

Standard Room

Se flere bilder

I vores standardværelser har du mere plads end i vores moderateværelser. Alle standardværelser er udstyrede med TV, og badeværelserne har bruser. En del af værelserne har også balkong med en fin udsigt over Skövde.

Næste 24 timer - fra SEK: 1 431,-

Bestil værelse

Superior

Superior Room

Se flere bilder

First Hotel Billingehus superiorværelser er til dig, der ønsker lidt ekstra plads og luksus, når du er på rejse. Alle værelser er udstyrede med minibar, TV og badeværelser med bruser. Vi har to slags superiorværelser, enkelt og dobbelt. Superior Enkelthar enten en 120 eller 140 cm. bred seng. Dobbeltværelserne har en 180 cm bred seng og balkon med udsigt over Skövde.

Næste 24 timer - fra SEK: 1 623,-

Bestil værelse

Suiter

Suite

Se flere bilder

På First Hotel Billingehus har vi en stor og luftig suite. Denne er perfekt til større familier og selskaber samt mindre konferencer og forretningsmøder. Suiten består af 3 dobbeltværelser, en opholdsstue og et mindre enkeltværelse med fælles bruser og badeværelse. I suiten er der desuden privat balkon, sauna og minibar.

Næste 24 timer - fra SEK: 6 716,-

Bestil værelse

First SmartBed

First SmartBed

Se flere bilder

Vores rummelige og rolige SmartBed-værelse er indrettet med fjederseng, hvor madrassens fasthed kan justeres.

Værelserne har to separate senge (2 x 90 cm) eller en king-size-seng (180 cm). Værelserne passer godt til dig, som ønsker en ekstra god søvnoplevelse.

Værelserne passer perfekt til dig, der ønsker en ekstra god søvnoplevelse. Når du bor på et SmartBed-værelse, får du desuden et personlig sovesæt, som indeholder en sovemaske og ørepropper.

Kapacitet: Maks 2 personer

Næste 24 timer - fra ,-

Bestil værelse