Bestil værelse : First Hotel Strand

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

 

Det største af vores fem lyse og luftige konferencelokaler rummer op til 80 deltagere. Vi har også tre lokaler til mindre grupper, en konferencereception og cafeteria.

Total kapacitet i vores konferenceafdeling er på 204 personer. Konferenceafdelingen er udstyret med whiteboards, flipboard og overheadprojektorer. Der er videoprojektor i det største konferencelokale. Yderligere udstyr kan skaffes ved forespørgsel.

Choose your colour

Choose your colour

I vores særlige mødepakker First Meeting & Conference Choose your colour er der sat streg under god gastronomi: lokale specialiteter og torvefriske råvarer. Spørg gerne til hotellets udbud af lækre anretninger. Har du allerede en ret eller tre i tankerne, som du synes dine gæster skal nyde, så tag en snak med vores dygtige kokke.

Choose your colour-menu

Konferencelokaler

Konferencelokaler

Vi har syv konferencelokaler med en samlet kapacitet på 204 deltagere. Trimaranen, som er vores største lokale, har plads til 80 personer i biografopstilling.

Faciliteter

Faciliteter

Alle lokaler er forsynet med standardudstyr som whiteboards, flipboard og overheadprojektorer. WiFi indgår. Videoprojektor kan lånes ved forespørgsel. Yderligere udstyr kan også skaffes ved forudgående henvendelse.

Aktiviteter

Aktiviteter

Vi hjælper gerne til med at arrangere aktiviteter og events for at skabe den perfekte konference.

Eksempler på aktiviteter:

  • Vin-, øl- og whiskysmagning
  • Bowling 
  • Gokart
  • Lær at håndntere spillet på kasinoet