Bestil værelse : First Hotel Tällberg

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Hovedbygningen - Værelserne i hovedbygningen er lidt anderledes, både hvad angår størrelse og indretning. Her findes værelser beregnet til 1-4 personer. Nogle af dobbeltværelserne er forbundet med en dør, hvilket gør dem særligt velegnet til familiebrug. Værelser med mere end 2 senge er normalt indrettet med 2 almindelige senge samt en ekstra fold-ud-seng efter behov. Nogle af værelserne er handicapvenlige.

Perssons hytte - Perssons hytte er indrettet med 2 firemandsværelser samt 1 dobbeltværelse. Udenfor er der havemøbler og en dejlig stor græsplæne, som børnene kan lege sig trætte på. Desuden er der både legeplads og legehus tæt ved.

Elsas længe - Længen har 4 standarddobbeltværelser, hvor kæledyr er velkomne. Alle værelse har egen indgang udefra. Der er også en høloft samt familieværelser med fem senge i 2 planer. På nederste etage er der en sovesofa til 2 personer. På øverste etage forefindes en dobbeltseng samt en enkeltseng foruden toilet og brusebad.

Leksandshytte - Denne charmerende hytte har egen gårdhave og består af 2 separate standarddobbeltværelser. Hytten er perfekt egnet til familier eller grupper af venner. Privat terrasse om sommeren.

Moderate

Moderate Double room

Se flere bilder

Mindre dobbeltværelse

Kategorien omfatter de mindre dobbeltværelser i hovedbygningen samt vore hytter på omkring 18-20 m². Alle er indrettet med 2 komfortable senge (80 cm brede), lænestol/stol, skrivebord, fladskærms-tv, hårtørrer, toilet og brusebad.

 

Mindre enkeltværelse

Enkeltværelserne på omkring 12-15 m² beliggende i hovedbygningen er indrettet med 1 komfortabel (80 cm bred) enkeltseng, lænestol / stol, skrivebord, fladskærms-tv, hårtørrer, toilet og brusebad.

 

Familieværelse i hytte

Vores familieværelser på ca. 25-45 m² er beliggende i bjælkehytter i gården nær hovedbygningen. De er indrettet med 3 senge (80 cm brede) samt evt. 2 ekstrasenge (80 cm brede). Hertil lænestol/stol, skrivebord, fladskærms-tv, hårtørrer, toilet og brusebad.

Næste 24 timer - fra ,-

Bestil værelse

Standard

Standard Double room

Se flere bilder

Standard enkeltværelse

Vores standardenkeltværelser på omkring 15-18 m² er beliggende i hovedbygningen. De er indrettet med en komfortabel seng (90-120cm bred), lænestol/stol, skrivebord, fladskærms-tv, hårtørrer, toilet og brusebad.

 

Standard dobbeltværelse

Alle vores standardværelser på omkring 20-24 m² er beliggende i hovedbygningen. De har 2 komfortable 80cm brede senge, lænestol / stol, skrivebord, fladskærms-tv, hårtørrer, toilet og brusebad.

 

Standard familieværelse

Vores standardfamilieværelser på omkring 24-30 m² er beliggende i hovedbygningen. De er indrettet med 3 senge (90cm brede) med tilhørende skabe ved gærdet samt evt. 1 ekstraseng. Hertil lænestol/stol, skrivebord, fladskærms-tv, hårtørrer, toilet og bruser.

Næste 24 timer - fra ,-

Bestil værelse