Bestil værelse : First Hotel Tällberg

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Vores værelser

Vores værelser

Vi tilbyder forskellige typer af værelser på hotellet; enkelt og dobbelt værelser, handicappet tilgængelige værelser, værelser for gæster med kæledyr og familie værelser.

Vores værelser er placeret både i hovedbygningen og i hytter og langhuse i gården.

Vores værelser

Vi tilbyder i alt 60 værelser, hvoraf 49 er beliggende i hovedbygningen. Indretningen er klassisk svensk med inspiration fra Dalarna. Vi har desuden 11 værelser i fritliggende hytter nær hovedbygningen.

Alle er ikke-rygerværelser og indrettet i lyse farver med inspiration fra Dalarna. Fire af værelserne er specielt egnet til rejsende med kæledyr.

Alle vores 60 værelser er udstyret med bad, toilet, telefon samt fladskærms-tv, gratis WiFi, skrivebord, garderobe, kuffertbænk og komfortable senge.

 

Hovedbygningen

Værelserne i hovedbygningen er lidt anderledes, både hvad angår størrelse og indretning. Her findes værelser beregnet til 1-4 personer. Nogle af dobbeltværelserne er forbundet med en dør, hvilket gør dem særligt velegnet til familiebrug. Værelser med mere end 2 senge er normalt indrettet med 2 almindelige senge samt en ekstra fold-ud-seng efter behov. Nogle af værelserne er handicapvenlige.

Perssons hytte

Perssons hytte er indrettet med 2 firemandsværelser samt 1 dobbeltværelse. Udenfor er der havemøbler og en dejlig stor græsplæne, som børnene kan lege sig trætte på. Desuden er der både legeplads og legehus tæt ved.

Elsas længe

Længen har 4 standarddobbeltværelser, hvor kæledyr er velkomne. Alle værelse har egen indgang udefra. Der er også en høloft samt familieværelser med fem senge i 2 planer. På nederste etage er der en sovesofa til 2 personer. På øverste etage forefindes en dobbeltseng samt en enkeltseng foruden toilet og brusebad.

Leksandshytte

Denne charmerende hytte har egen gårdhave og består af 2 separate standarddobbeltværelser. Hytten er perfekt egnet til familier eller grupper af venner. Privat terrasse om sommeren.