Bestil værelse : First Hotel Dragonen

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle børn mellem 0-12 år indkvarteres gratis i forældres seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstra seng eller barneseng = kr 200,- per dag

Hvis du har en firmakode eller kampagnekode, kan du indtaste den her. Du kan også blive First Business Deal-kunde og få flere fordele. Send First Business Deal-ansøgning her.

Please note: During the dates 1-3 of June, 2017 we have 20 year age limit for all residents.

Moderate

Moderate Single Room

Se flere bilder

Vores Moderate-værelser er 10 kvm² store og blev renoverede i 2014. Værelserne har en 105 cm bred seng, er moderne indrettede med parketgulv, har skrivebord og et 32" LED TV og hårtørrer. De kaklede og friske badeværelser er udstyrede med bruser.

Næste 24 timer - fra ,-

Bestil værelse

Standard

Standard Twin Room

Se flere bilder

Vores Standard-værelser er 18 kvm² store og blev renoveret i 2014. Værelserne kan benyttes som både dobbelt- og twin-værelser med to, 90 cm brede senge, der kan adskilles.

Værelserne er moderne indrettet med parketgulv og udstyrede med skrivebord, lænestole, et 40" LED-TV og hårtørrer. De kaklede og friske badeværelser er udstyrede med bruser.

Næste 24 timer - fra ,-

Bestil værelse

Superior

Superior Double Room

Se flere bilder

Vores Superior-værelser er 18 kvm² store og blev renoveret i 2014. Værelserne har en 180 cm bred seng og er moderne indrettede med parketgulv og udstyrede med skrivebord, lænestol og et 40” LED med Smart-TV.

På værelserne er der hårtørrer og elkedel til kaffe/te. De kaklede og friske badeværelser har bruser og skønhedsartikler.

Næste 24 timer - fra ,-

Bestil værelse

Deluxe / Familie

Deluxe Family Room

Se flere bilder

Vores Deluxe-værelser er 28 kvm² store og blev renoveret i 2014. Værelserne har en 180 cm bred Höie Kontinental dobbeltseng og en separat sofagruppe med sofabord, hvor du kan holde mindre møder eller nyde din morgenmad.

Sofaen kan slås ud til en seng, der måler 140 x 200 cm. Værelset har har et 50” LED Smart-TV, elkedel til kaffe/the, strygebræt samt hårtørrer. Skønhedsartikler er inkluderet og badeværelset har badekar.

Næste 24 timer - fra ,-

Bestil værelse

Suite / Familie

Nice Suite at First Hotel Dragonen

Se flere bilder

Vores suiter er 38 kvm² store og blev renoveret i 2014. I soveværelset er der en 180 cm bred Höie Kontinental dobbeltseng og et 40” LED Smart-TV samt indgang til et stort og rummeligt badeværelse med badekar og skønhedsartikler.

I opholdsstuen er der endnu et 40” LED Smart-TV samt skrivebord og en sofa med sofabord. Sofaen kan slåes ud til en seng 140 x 200 cm.

Værelset er udstyret med hårtørrer, elkedel til kaffe/the, et lille køleskab, mikrobølgeovn og strygebræt. I hallen er der god plads til bagage og indgang til til et separat toilet.

Næste 24 timer - fra ,-

Bestil værelse

First SmartBed

First SmartBed

Se flere bilder

Vores rummelige og rolige SmartBed-værelse er indrettet med fjederseng, hvor madrassens fasthed kan justeres.

Værelserne har to separate senge (2 x 90 cm) eller en king-size-seng (180 cm). Værelserne passer godt til dig, som ønsker en ekstra god søvnoplevelse.

Værelserne passer perfekt til dig, der ønsker en ekstra god søvnoplevelse. Når du bor på et SmartBed-værelse, får du desuden et personlig sovesæt, som indeholder en sovemaske og ørepropper.

Kapacitet: Maks 2 personer

Næste 24 timer - fra ,-

Bestil værelse