Miljø og bæredygtighed
The Studio Hotel by First Hotels værdsætter miljø og bæredygtighed. Dette har vi sat fokus på inden for flere områder, såsom rengøring, mad og drikke, ejendommens vedligeholdelse samt varelevering og renovation.
Rengøring
Vi rengør ikke værelser unødigt og har reduceret antallet af rengøringsdage for gæster, der opholder sig i en kortere periode. Vi skifter heller ikke lagner hver dag, og vi skifter kun håndklæder, såfremt de ligger på gulvet. Vi stiller også skrappe krav til vores vaskerileverandører, som kun vasker i helt CO2-neutrale maskiner ved lave temperaturer. Alle gulve i gange og fællesområder, det vil sige næsten halvdelen af huset, rengøres med ultrarent vand helt uden kemikalier.
Mad & drikke
Morgenmaden tilberedes helt fra bunden, og vi benytter så vidt muligt lokalt producerede og økologiske råvarer. For at mindske madspildet har vi valgt at tilbyde et mindre sortiment med fokus på gode råvarer. Vi undgår plastik og benytter i stedet nedbrydelige materialer såsom bambus. For yderligere at minimere madspildet forsøger vi altid at udnytte alle dele af råvarerne eller produktet, og vi samarbejder også med Karma.
Ejendommen
Bygningen har den højeste miljøklassificering, såkaldt Leed Gold. Opvarmning og afkøling indstilles efter vejrforholdene. Der er bevægelsesdetektorer på alle etager, som tænder lyset, når nogen passerer. På den måde tændes lamperne ikke unødigt. I værelserne har vi lysafbrydere. Al belysning i huset er lavenergiløsninger. I foråret 2020 introducerede vi også ladestandere til vores gæster til opladning af elbiler.
Levering og renovation
Vi arbejder på at modtage så få leverancer som muligt, og at leverancerne koordineres til hele huset. Vi er omhyggelige med vores kildesortering, og logistikken planlægges både "back of house" og for hver gæsteetage. Madspild undgås så vidt muligt, og det spild vi har, opsamles i nedbrydelige poser uden plastik.
Vi arbejder på at modtage så få leverancer som muligt, og at leverancerne koordineres til hele huset. Vi er omhyggelige med vores kildesortering, og logistikken planlægges både "back of house" og for hver gæsteetage. Madspild undgås så vidt muligt, og det spild vi har, opsamles i nedbrydelige poser uden plastik.